Een cursus Italiaans

Methodiek

Bij Italiaans in Schoonhoven kunt u verschillende cursussen volgen. Van een lange cursus waarbij u grammatica leert tot een korte cursus die u met wat zinnetjes voorbereid op een vakantie.  Ik spreek Italiaans in de les en ik vind het belangrijk dat u zelf meewerkt aan uw leerproces. U heeft uw eigen manier van leren en ik wil u begeleiden in uw eigen leerproces. Aandacht voor individuele manieren van leren vind ik belangrijk.

Ik werk volgens het Europees referentiekader. Om hier meer over te lezen, klik hier.

Komt u uit Bergambacht of Lopik? Uit gemeente Krimpenerwaard?

Bij mij kunt u Italiaanse les volgen. Ik heb, omdat ik in 2016 begonnen ben, heb ik alleen nog maar groepscursussen voor beginners.  Klik hieronder voor de cursus van uw interesse.

Italiaans 1 – Nivo A1

Italiaans 2 – Nivo A1

Leesclub A1

Vakantiecursus