Een cursus Italiaans

Methodiek

Bij Italiaans in Schoonhoven kunt u verschillende cursussen volgen. Van een lange cursus waarbij u grammatica leert tot een korte cursus die u met wat zinnetjes voorbereid op een vakantie.  Ik spreek Italiaans in de les en ik vind het belangrijk dat u zelf meewerkt aan uw leerproces. U heeft uw eigen manier van leren en ik wil u begeleiden in uw eigen leerproces. Aandacht voor individuele manieren van leren vind ik belangrijk.

Ik werk volgens het Europees referentiekader. Om hier meer over te lezen, klik hier.

Open avond

Maandag 4 september is er van 20:00 tot 21:00 een open avond bij café Fausto op de Voorhaven in Schoonhoven. U kunt dan terecht met al uw vragen over de cursus, de boeken, de methode en de docent.

Komt u uit Bergambacht of Lopik? Uit gemeente Krimpenerwaard?

Bij mij kunt u Italiaanse les volgen. Ik heb, omdat ik in 2016 begonnen ben, alleen nog maar groepscursussen voor beginners.  Klik hieronder voor de cursus van uw interesse.

Italiaans 1 – Nivo A1

Italiaans 2 – Nivo A1