Italiaans 2 – A1

In de beginnerscursus Italiaans 2 krijgt u handvaten aangereikt voor eenvoudige alledaagse conversatie. U werkt aan nivo A1 van het Europees Referentiekader. Vertellen wie u bent, wat u doet, uw familie, uw werk. In de les oefent u met klasgenoten door middel van vraag en antwoord en thuis leert u woordjes en zinnetjes die u helpen te vertellen wie u bent. U leert de basis van de werkwoorden “hebben” en “zijn” en leert enkele andere veelgebruikte werkwoorden. De tegenwoordige tijd, de persoonlijke voornaamwoorden (wat was dat ook alweer?) en nog wat kleine grammatica dingetjes, daaraan zult u niet kunnen ontsnappen.

De les duurt anderhalf uur en thuis besteed u, als u serieus wilt oefenen, nog twee uur aan het huiswerk. Het is mijn taak u te helpen uw schroom te overwinnen en te helpen met het durven maken van fouten. Het leren van een taal is er enorm bij gebaat als u fouten maakt. Mits u daar wel van leert 🙂

Mocht u besluiten dat u mee wil doen, dan kunt u een mailtje sturen naar lotje@italiaansinschoonhoven.nl.

Prijs en boeken

De prijs voor 14 lessen van 90 minuten is € 190. Daarbij heeft u wel het boek nodig dat u al kent van Italiaans 1.

Con Piacere kost 33,00 voor het tekstboek en 30,00 voor het werkboek en heeft nog de pagina Con-piacere Online waar je extra materiaal kunt vinden.

óf   

U kent mij wellicht ook van mijn Italiaanse taarten die bij Fausto liggen. Ik zal mijn best doen om af en toe een lekkere Italiaanse taart of Italiaanse koekjes te kunnen serveren bij de les.

Vanaf les 1 wordt er in het Italiaans gepraat. Ik geef u de hierbij noodzakelijke hulp om uw cursus tot een succes te maken.

Na afloop van de cursus Italiaans 2 zou u examen af kunnen leggen bij het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam voor het nivo A1.

Waar

Locatie: Café Fausto Schoonhoven

Informatie over de cursusdata vindt u hier op deze pagina

Wilt u zich opgeven? Zoek dan contact met me via de informatie op deze pagina