Italiaans 5 – A2

In deze cursus gaat u verder met uw Italiaans. U heeft al wat kennis opgedaan tijdens een of twee cursussen Italiaans. U bent bekend met de tegenwoordige tijd, de toekomende tijd, de condizionale, de imperfetto, onregelmatige werkwoorden en de voltooid tegenwoordige tijd. U kunt al eenvoudige teksten lezen en luisteren. In deze cursus  Italiaans 3 leert u de over espressioni di tempo, het betrekkelijk voornaamwoord cui, onbeklemtoonde persoonlijke voornaamwoorden en andere zaken. U leert  uzelf genuanceerder uit te drukken. De grammatica van nivo A2 wordt afgerond in deze cursus.

De les duurt 14 lessen van anderhalf uur en thuis besteed u, als u serieus wilt oefenen, nog drie uur aan het huiswerk. Het is mijn taak u te helpen uw schroom te overwinnen en te helpen met het durven maken van fouten. Het leren van een taal is er enorm bij gebaat als u fouten maakt.

Mocht u besluiten dat u mee wil doen, dan kunt u een mailtje sturen naar lotje@italiaansinschoonhoven.nl.

Boeken en prijs

De prijs voor 14 lessen van 90 minuten is € 190. Daarbij zult u nog wel zelf het lesboek “Con Piacere 2” Tekst en Werkboek aan moeten schaffen.

Con Piacere 2 kost 33 + 30 euro voor de twee boeken. Hiernaast vind u online ook nog mp3’s en extra oefeningen.

Studieboek Italiaans Studieboek Italiaans

Het boek kunt u het makkelijkste direct bij de uitgever Intertaal.nl bestellen en thuis te laten bezorgen. Wellicht kunt u een tweedehands exemplaar bemachtigen via Bol.com, dan bent u wat goedkoper uit en hoeft u ook niet alle oefeningen zelf te maken, vaak is daar al wat in geschreven. Let er dan wel op dat u het goede exemplaar heeft. Let op dat u niet het Duitse exemplaar van Bol.com koopt.

 

Waar?

Locatie: Café Fausto, Voorhaven 1 in Schoonhoven.